10 Kifogás Animációs Videó Készítése Ellen

10 Excuses For Not Having An Animated Video

A 2018-as év messze a legjobb jelölt a “videómarketing éve” címre az online marketing eddigi történelme során. A videós tartalmak és a nézettségeik Facebookon, Youtube-on és Instagram-on őrült módjára növekednek.

Ebben a posztban azt fogjuk megvizsgálni, hogy miért utasítja vissza sok kis és közepes vállalkozás a videós tartalmak készítését és használatát.
És amikor azt mondjuk, hogy sok, tényleg sokra gondolunk: egy nem túl régi kutatás szerint az amerikai vállalkozások 9%-a van csak fent Youtube-on.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb vállalkozás nem engedhet meg magának egy jó rendezőt, színészeket, filmes stábot, eszközöket és egyebeket azért, hogy egy egyébként remek végeredményű videót forgathasson magának.

Ezért ebben a posztban az animációs videókra fókuszálunk, mert ezekre van óriási rálátásunk, illetve ezek készítésében van 14+ év tapasztalatunk.

Rendszeresen találkozunk olyan CEO-kkal és marketingesekkel akik azt hiszik, hogy nincs szükségük animációs tartalmakra a márkájukhoz.
Merthogy [itt jön egy kifogás].

Az igazat megvallva még azon dolgok kapcsán is teli vagyunk mindenféle kifogással, amikről 100%-osan tudjuk, hogy szükségesek.
Testmozgás, egy séta, egy beszélgetés, bármi. De ebbe a sorba tartozik az animációs videó is.
Szóval nézzük meg mik a legnépszerűbb kifogások a készíttetésük ellen.

Muszáj megemlítenünk, hogy mi a Missing Cloud design és animációs stúdiónál maximálisan tiszteletben tartjuk az “elutasító” döntését azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk, még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy az előnyükre válna az ellenkezője.
Nem erőltetünk.
Aki nem akarja, hogy segítsenek neki, azon nem lehet segíteni.
Akárhogy is, alább nemcsak szimplán listázzuk a legnépszerűbb kifogásokat, hanem a gondolatainkat is megosztjuk az egyes pontokhoz, bemutatva, hogy legtöbb esetben ezek a kifogások valóban *csak kifogások* és nem valós érvek.