Az arculat-, design- és animáció-készítés költsége teljes mértékben az egyedi elvárásoktól és feladatoktól függ, így inkább folyamat és fejlesztés, szolgáltatás, nem pedig késztermék.
Ezért a projektjeink feladatainak nagyobbik részét óradíjjal végezzük – ezt a modellt találtuk minden fél számára a legelőnyösebbnek, több mint 15 év tapasztalattal a hátunk mögött. Így rugalmasan, sokféle költségkerethez tudunk effektív megoldásokat nyújtani.

 

Aktuális indikatív óradíjaink:

Csomag nélkül

14,000 Ft
  • Határozatlan mennyiségű, kvázi ‘on demand’ munkavégzéshez

Csomagjainkban

11,000-13,000 Ft
  • min. 7 munkaórás projektekhez javasoljuk
A feltüntetett óradíjak nettó díjak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Óra alatt ember-órát értünk, nem stúdió-órát. A feltüntetett hétköznapi munkavégzésre értendő óradíjak azon projektek esetében érvényesek, melyek nem sürgősségiek, és amelyeknek megoszthatjuk a végeredményét illetve általános információit publikusan a szakmai portfóliónkban illetve marketing anyagainkban. Bizonyos projekt-elemeknek fix díja van, ezek jellemzően külső elemek: narráció, egyedi zene, meglévő design elemeink használata. Előfinanszírozásos rendszerrel dolgozunk: a munkavégzést előre finanszírozó rész-számlákat küldünk a projekt indítása előtt és során az egyeztetett feladatokhoz. Számláinkat projekt-paraméterek szerint 1-8 napos teljesítési határidővel állítjuk ki.
Fentebb jelzett óradíjaink indikatív óradíjak, bizonyos projektek esetén ezektől eltérő (magasabb) óradíj-ajánlatot adunk, pl. speciális projekt-igények esetén (broadcast munkák, erős 3d-igény, projekt elvégzéséhez szükséges külön szoftverigény(ek) megléte esetén, stb).